Laatste Nieuws

Ladies of Soul Ziggo Dome 2018

5 jarig Jubileum 23 en 24 maart 2018 Lees meer

Stichting Lost a Child - Tobacco Theater Amsterdam

DKG Security werkt uiteraard belangeloos mee aan dit mooie initiatief. Lees meer

XPO-Unlimited

Ook dit jaar mogen we weer de stand beveiliging verzorgen van XPO in de Rai te Amsterdam Lees meer

Toezichthouders


Toezichthouders

Bij DKG Security B.V. kunt u onder andere terecht voor het inhuren van toezichthouders en receptionisten. Doordat onze medewerkers servicegericht en breed inzetbaar zijn bent u verzekerd van een kwalitatieve en betrouwbare bezetting tijdens de door u aangevraagde uren. Onze toezichthouders en receptionisten verrichten een grote diversiteit aan werkzaamheden.

Verantwoordelijkheden en taken:
 

  • Verrichten van receptiewerkzaamheden
  • In- en uitchecken van gasten, zo nodig afrekenen
  • Informatie verstrekken
  • Beheren van de telefooncentrale.
  • Beantwoorden van vragen en klachten en leveren van overige service aan gasten.
  • Signaleren van onregelmatigheden en zo nodig volgens protocol handelen, en hiermee interne en externe functionarissen inschakelen.
  • Sociale facilitaire handelingen verrichten zoals, stofzuigen en overige schoonmaak werkzaamheden.
     

De toezichthouders en receptionisten van DKG beschikken standaard over het diploma BHV. DKG voorziet in de continuïteit en de geldigheid van eerder genoten opleidingen middels een jaarlijks terugkerende herhalingstraining. Tevens stelt DKG zijn medewerkers in de gelegenheid om aanvullende cursussen en interne trainingen te volgen, deze cursussen en trainingen zullen door een leidinggevende medewerker van DKG gegeven worden. Deze medewerker is een ECABO gecertificeerd praktijkopleider. Deze cursussen en trainingen zullen aansluiten op: safety, security, services, beleving, hospitality en dienstbaarheid. Bij DKG staat de ontwikkeling van het individu voorop.

Hostes(sen)
DKG Security B.V. beschikt binnen haar divisie gastheren en gastvrouwen over zeer representatieve en uiterst gemotiveerde dames en heren. Na een gedegen training en begeleiding worden de dames ene heren ingezet al naar gelang de behoefte van de opdrachtgever. Dit kan zijn als onderdeel van het “Security and Safety” plan of als onderdeel van een promotiecampagne. De dames en heren van DKG staan uw gasten professioneel te woord of dragen mede door hun enthousiasme en warme uitstraling uw boodschap op de juiste manier over. Tijdens uw bedrijfsevenement of in uw Hospitality unit ontvangen onze gastvrouwen en gastheren uw gasten, controleren de uitnodiging of kaarten en dragen zorg voor een goede doorstroming. Tevens voorzien zij uw gasten van de benodigde informatie, bemannen de garderobe of delen ‘presentjes’ uit bij het verlaten van het evenement. DKG gastvrouwen en gastheren worden ingezet voor beurzen, congressen, dealerdagen, premières en het begeleiden van groepen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en u zult zien waarom DKG Security B.V. voor u de meest geschikte partner in veiligheid is.