Laatste Nieuws

Ladies of Soul Ziggo Dome 2018

5 jarig Jubileum 23 en 24 maart 2018 Lees meer

Stichting Lost a Child - Tobacco Theater Amsterdam

DKG Security werkt uiteraard belangeloos mee aan dit mooie initiatief. Lees meer

XPO-Unlimited

Ook dit jaar mogen we weer de stand beveiliging verzorgen van XPO in de Rai te Amsterdam Lees meer

Hotelbeveiliging


Hotelbeveiliging

Elk hotel heeft een andere structuur, beleving en doelgroepen.Hierdoor kunnen we met recht zeggen dat hotelbeveiliging een vak apart is. Door allereerst te kijken naar de klasse van het hotel, locatie en de wensen vanuit de directie en hier de juiste beveiligers op in te zetten, zijn wij als DKG Security B.V. de ideale partner voor uw hotel.

Onze volledig gediplomeerde beveiligers staan garant voor een vriendelijke en servicegerichte houding. Vaak is een vriendelijke, beschaafde begroeting van een gast al voldoende voor een goed gevoel voor het verdere verblijf van deze gast. 

Doordat wij als DKG Security B.V. onze beveiligers up-to-date houden met betrekking tot de geldende protocollen binnen uw hotel, en zorgen dat het team van beveiligers hiervan op de hoogte is, borgen wij de continuïteit binnen uw hotel. Wij zetten voor deze vorm van dienstverlening goed verzorgde gastvrouwen en gastheren in, die in staat zijn op de juiste manier te anticiperen op de meest uiteenlopende gebeurtenissen en werkzaamheden. Deze beveiligers worden naast dat ze over de vereiste beveiligingsdiploma’s beschikken, intern opgeleid met de juiste trainingen.

Naast dat onze beveiligers klantvriendelijk en servicegericht zijn, worden zij ook vaak ingezet voor andere werkzaamheden binnen de hotellerie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nachtportier. Deze functie wordt ook door ons uitgevoerd met gediplomeerde beveiligers. Tot het takenpakket van deze nachtportier behoort vaak veel meer dan alleen maar de veiligheid van het hotel tijdens de nacht. 

Voorbeelden van werkzaamheden van onze nachtportiers:
 

  • In- en uitchecken van gasten
  • Verrichten van receptie taken
  • Night audit
  • Telefooncentrale bedienen
  • Vragen van gasten beantwoorden
  • Brand/sluitronde ’s lopen
  • Signaleren van onregelmatigheden.


Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en u zult zien waarom DKG Security B.V. voor u de meest geschikte partner in veiligheid is.