Laatste Nieuws

Ladies of Soul Ziggo Dome 2018

5 jarig Jubileum 23 en 24 maart 2018 Lees meer

Stichting Lost a Child - Tobacco Theater Amsterdam

DKG Security werkt uiteraard belangeloos mee aan dit mooie initiatief. Lees meer

XPO-Unlimited

Ook dit jaar mogen we weer de stand beveiliging verzorgen van XPO in de Rai te Amsterdam Lees meer

Evenementen


Evenementen

DKG Security B.V. levert gekwalificeerde en professionele beveiligers voor uw evenement. Elk evenement heeft zijn eigen risico’s. DKG Security B.V. zal in het voortraject samen met u bespreken wat de risico’s zullen zijn en hierin ook de wettelijke eisen vanuit de overheden in acht nemen. Hierdoor zullen de risico’s ingeperkt worden en zal het evenement dankzij de klantvriendelijke, service gerichte, gastvrije en goed opgeleide beveiligers van DKG Security B.V. een succes worden.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van evenementen, congressen, bedrijfsfeesten, horeca en alle andere vormen van evenementen zullen wij u als betrouwbare partner bijstaan. Daarnaast kunnen wij samen met onze professionele partners ook verkeersregelaars, brandwachten, EHBO-ers en honden bewakers leveren waardoor een totaal pakket voor uw evenement aangeboden kan worden.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en u zult zien waarom DKG Security B.V. voor u de meest geschikte partner is in veiligheid.